CVO VTI Brugge: Je leert terwijl je leeft

We creëren een stimulerende leeromgeving waarin je op je eigen tempo je grenzen verlegt. Zonder over je grenzen te gaan.

Je behaalt je diploma, je schoolt je bij, je leert een nieuwe techniek terwijl je werkt, voor je kinderen zorgt en warme vriendschappen onderhoudt.

leerplatformen

Smartschool is de perfecte tool voor je school. Ze zorgt ervoor dat iedereen vlot kan samenwerken binnen één veilige omgeving. De kracht van Smartschool is de eenvoud en toegankelijkheid. Kom binnen en ontdek de voordelen.

De elektronische leeromgeving biedt leerkrachten tal van mogelijkheden om via Smartschool hun leerproces te ondersteunen. Extra remediëringsoefeningen, digitale toetsen, filmfragmenten en individuele leerpaden behoren tot de mogelijkheden. Het toevoegen van lesmateriaal vanuit YouTube, Vimeo en Moovly gebeurt in slechts enkele klikken.

Moodle is een elektronische leeromgeving dat in 216 landen wordt gebruikt door 60 miljoen cursisten. Op deze veilige internetomgeving worden de cursussen aangeboden en verwerk je de leerstof op je eigen tempo aan de hand van digitale oefeningen en toetsen, videofragmenten en –instructies, online les- of infosessies met de leerkracht. Je kunt in realtime je vorderingen opvolgen en in functie hiervan je eigen leerproces gaan bijsturen. Het online leerplatform is toegankelijk via computers, tablet en smartphones via diverse internetbrowsers en gratis apps.

infomomenten

kom naar 1 van de infomomenten
Onze infosessies vind je terug op de onderstaande link.
http://cvo.vtibrugge.be/campus-cvo-vti-brugge/infodagen
!!! BRENG JE MONDMASKER MEE !!!