Module
zelf-geteelde biologische producten bereiden

DEZE OPLEIDING IS VOLZET

We telen, oogsten en bereiden zelf groenten en fruit.

Deze nieuwe cursus richt zich tot iedereen die graag tuiniert – of het wil leren – en die met de zelf-gekweekte producten in de keuken aan de slag wil gaan om eenvoudige gastronomische gerechten te bereiden…

De centra voor volwassenenonderwijs Spermalie en VTI Brugge slaan de handen in elkaar en zorgen ervoor dat je deze unieke ervaring van grond tot mond kan beleven in een originele setting.

De lessen tuinieren worden gegeven door een gespecialiseerd vakman. Een leraar/keukenchef neemt de gastronomische lessen voor zijn rekening.

Overzicht van de lesdagen: Leskalender

voorwaarden

geen instapvoorwaarden vereist

waar en wanneer

Maandagnamiddag (29 lesdagen), vestiging Haverlo en CVO Spermalie

start & stop

Start: 3/09/2018, einde: 17/06/2019

prijs

375 euro

contact

mevr. Hilde De Doncker
Turn on Javascript!

infomomenten

kom naar 1 van de infomomenten
Dinsdag 18 december van 18u tot 21u
Donderdag 10 januari van 18u tot 21u