Module
zelf-geteelde biologische producten bereiden

We telen, oogsten en bereiden zelf groenten en fruit.

Deze nieuwe cursus richt zich tot iedereen die graag tuiniert – of het wil leren – en die met de zelf-gekweekte producten in de keuken aan de slag wil gaan om eenvoudige gastronomische gerechten te bereiden…

De centra voor volwassenenonderwijs Spermalie en VTI Brugge slaan de handen in elkaar en zorgen ervoor dat je deze unieke ervaring van grond tot mond kan beleven in een originele setting.

De lessen tuinieren worden gegeven door een gespecialiseerd vakman. Een leraar/keukenchef neemt de gastronomische lessen voor zijn rekening.

voorwaarden

geen instapvoorwaarden vereist

waar en wanneer

Maandagnamiddag (29 lesdagen), vestiging Haverlo en CVO Spermalie

start & stop

Start: 3/09/2018, einde: 17/06/2019

prijs

375 euro

contact

mevr. Hilde De Doncker
Turn on Javascript!

infomomenten

kom naar 1 van de infomomenten
Dinsdag 29 mei van 18.00 tot 21.00 uur
Vrijdag 15 juni van 18.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 16 juni van 09.00 tot 12.00 uur
Zaterdag 25 augustus van 09.00 tot 12.00 uur
Dinsdag 28 augustus van 18.00 tot 21.00 uur