Een brede waaier aan opleidingen

Wat wil je worden?

Wat wil je leren?

Elektriciteit in de woning

Schilder- en behangwerk woning

Eenvoudig metselwerk

Onderhoud van de wagen

in de kijker

 • Dagtraject Industrieel Elektrotechnisch Installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR
  INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

  Wij bieden de unieke kans om in 1 jaar het beroep van Industrieel Elektrotechnisch Installateur aan te leren en meteen een diploma secundair onderwijs te behalen!
  Om het diploma van secundair onderwijs te behalen moet je de beroepsopleiding Industrieel Elektrotechnisch Installateur koppelen aan de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. De beroepsopleiding gaat door in het CVO VTI Brugge, de Aanvullende Algemene Vorming gaat door in het CVO IVO Brugge.

  Jobinhoud: De afgestudeerde van deze opleiding houdt zich bezig met het installeren van nieuwe of de renovatie of uitbreiding van bestaande elektrische installaties, in de industrie en de utiliteitssector.

  Iedereen kan de opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van september tot juni. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie, praktijk en stages.

  Meer info: klik hier en kies 'Industrieel Elektricien Dagtraject'

 • Dagtraject Elektromecanicien
 • BEHAAL HET DIPLOMA/CERTIFICAAT IN 1 SCHOOLJAAR!
  ELEKTROMECANICIEN

  Je krijgt de unieke kans om in 1 schooljaar Elektromecanicien te worden. Omdat er zoveel vacatures zijn kan je zo goed als zeker meteen aan de slag.

  Jobinhoud: In deze opleiding leert de cursist correctieve en preventieve acties plannen en uitvoeren teneinde de functionaliteit (prestaties, betrouwbaarheid, beschikbaarheid, veiligheid, …) van industriële machines, installaties of systemen te behouden en de verwachte levensduur ervan te verzekeren.

  Iedereen kan deze opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van september/november tot eind mei/juni en gaat door in het CVO VTI Brugge of in het CC VDAB-Brugge. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie en praktijk.

  Meer info klik hier