Een brede waaier aan opleidingen

Wat wil je worden?

Wat wil je leren?

Motoren Oldtimers (volzet)

Behangen van de woning

Eenvoudig laswerk

Metaal bewerken

Mijn fiets herstellen

Werken met zink

in de kijker

 • Kraamzorg
 • NIEUWE OPLEIDING
  KRAAMZORG

  Wil je jonge ouders en hun gezin op een professionele manier tijdens deze periode steunen, dan kan je binnen het CVO VTI Brugge de module Kraamzorg volgen.

  Jobinhoud: Je leert hoe je de gezondheid van de pas bevallen mama en baby kan opvolgen en ondersteunen, hoe je de ouders kan begeleiden bij de borstvoeding, het veilig slapen en hoe je psychosociale ondersteuning kan bieden. Daarnaast leer je gezonde maaltijden klaarmaken voor het gezin, hoe je hulp kan bieden bij kraambezoek, hoe je zorgende vaardigheden moet toepassen bij de moeder en de pasgeborene.

  Kan jij de opleiding volgen ?
  Je moet in het bezit zijn van het certificaat of diploma van Verzorgende, Zorgkundige of Begeleider in de kinderopvang.

  Voor meer info klik hier en kies traject Kraamzorg.

 • Dagtraject Residentieel Elektrotechnisch Installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR
  RESIDENTIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

  Wij bieden de unieke kans om in 1 jaar het beroep van Residentieel Elektrotechnisch Installateur aan te leren en meteen een diploma secundair onderwijs te behalen!
  Om het diploma van secundair onderwijs te behalen moet je de beroepsopleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur koppelen aan de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. De beroepsopleiding gaat door in het CVO VTI Brugge, de Aanvullende Algemene Vorming gaat door in het CVO IVO Brugge.

  Jobinhoud: Je plaatst elektrische installaties in nieuwbouwwoningen of je doet aanpassingen aan de elektriciteit van bestaande woningen. Je werkt altijd in een andere omgeving en het contract met klanten is nooit veraf. Je bent van nature uit nauwgezet en verantwoordelijk.

  Iedereen kan de opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot december. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie, praktijk en stages.

  Meer info: klik hier en kies 'Huishoudelijk Elektricien Dagtraject'

 • Dagtraject Sanitair Installateur
 • BEHAAL HET CERTIFICAAT IN 6 MAANDEN!
  SANITAIR INSTALLATEUR

  Je krijgt de unieke kans om in 6 maanden Sanitair Installateur te worden. Omdat er zoveel vacatures zijn kan je zo goed als zeker meteen aan de slag.

  Jobinhoud: Als Sanitair Installateur plaats je sanitaire installaties (zoals wastafel-toilet-douche-bad; alle aan- en afvoerleidingen; CV...) in nieuwbouw of bestaande woningen. Je installeert huishoudelijke individuele gasinstallaties. Je plaatst metalen dakbedekking, dakgoten en afvoeren.

  Iedereen kan deze opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot eind juni en gaat door in het OLVTD Zeebrugge. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie en praktijk.

  Meer info klik hier en kies dan 'Sanitair Installateur Dagtraject'