Een brede waaier aan opleidingen

Wat wil je worden?

Wat wil je leren?

Elektriciteit in de woning

Eenvoudig sanitair werk

Eenvoudig laswerk

Mijn fiets herstellen

dakbedekking in zink

schilder- en behangwerk woning

in de kijker

 • Dagtraject Residentieel Elektrotechnisch Installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR
  RESIDENTIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

  Wij bieden de unieke kans om in 1 jaar het beroep van Residentieel Elektrotechnisch Installateur aan te leren en meteen een diploma secundair onderwijs te behalen!
  Om het diploma van secundair onderwijs te behalen moet je de beroepsopleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur koppelen aan de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. De beroepsopleiding gaat door in het CVO VTI Brugge, de Aanvullende Algemene Vorming gaat door in het CVO IVO Brugge.

  Jobinhoud: Je plaatst elektrische installaties in nieuwbouwwoningen of je doet aanpassingen aan de elektriciteit van bestaande woningen. Je werkt altijd in een andere omgeving en het contract met klanten is nooit veraf. Je bent van nature uit nauwgezet en verantwoordelijk.

  Iedereen kan de opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot december. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie, praktijk en stages.

  Meer info: klik hier en kies 'Huishoudelijk Elektricien Dagtraject'

 • Dagtraject Sanitair Installateur
 • BEHAAL HET CERTIFICAAT IN 6 MAANDEN!
  SANITAIR INSTALLATEUR

  Je krijgt de unieke kans om in 6 maanden Sanitair Installateur te worden. Omdat er zoveel vacatures zijn kan je zo goed als zeker meteen aan de slag.

  Jobinhoud: Als Sanitair Installateur plaats je sanitaire installaties (zoals wastafel-toilet-douche-bad; alle aan- en afvoerleidingen; CV...) in nieuwbouw of bestaande woningen. Je installeert huishoudelijke individuele gasinstallaties. Je plaatst metalen dakbedekking, dakgoten en afvoeren.

  Iedereen kan deze opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot eind juni en gaat door in het OLVTD Zeebrugge. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie en praktijk.

  Meer info klik hier en kies dan 'Sanitair Installateur Dagtraject'

 • Totaaltechniek
 • TotaalTechniek is een traject dat Nederlands voor anderstaligen in combinatie met technische vakken aanbiedt.
  Ben je geslaagd voor niveau 1.2 Nederlands? Dan kan TotaalTechniek je voorbereiden op een technische opleiding in het tweedekansonderwijs (secundair onderwijs voor volwassenen).

  Het volwassenenonderwijs en andere opleidingsverstrekkers hebben een aantal interessante technische opleidingen zoals: Elektricien, Loodgieter, Mecanicien, Schilder/behanger, Lasser, …

  TotaalTechniek is een dagtraject en duurt 8 maanden. Je krijgt lessen Nederlands, Wiskunde, ICT en een technische basisopleiding: lassen, metaal, elektriciteit, sanitair, schilder-behangen, metselen en houtbewerking.