Een brede waaier aan opleidingen

Wat wil je worden?

Wat wil je leren?

Eenvoudig metselwerk

Elektriciteit in de woning

Mijn fiets herstellen

Onderhoud van de wagen

Zink bewerken

Metaal bewerken

schilder- en behangwerk woning

in de kijker

 • Dagtraject Residentieel Elektrotechnisch Installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR
  RESIDENTIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

  Wij bieden de unieke kans om in 1 jaar het beroep van Residentieel Elektrotechnisch Installateur aan te leren en meteen een diploma secundair onderwijs te behalen!
  Om het diploma van secundair onderwijs te behalen moet je de beroepsopleiding Residentieel Elektrotechnisch Installateur koppelen aan de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. De beroepsopleiding gaat door in het CVO VTI Brugge, de Aanvullende Algemene Vorming gaat door in het CVO IVO Brugge.

  Jobinhoud: Je plaatst elektrische installaties in nieuwbouwwoningen of je doet aanpassingen aan de elektriciteit van bestaande woningen. Je werkt altijd in een andere omgeving en het contract met klanten is nooit veraf. Je bent van nature uit nauwgezet en verantwoordelijk.

  Iedereen kan de opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot december. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie, praktijk en stages.

  Meer info: klik hier en kies 'Huishoudelijk Elektricien Dagtraject'

 • Dagtraject Sanitair Installateur
 • BEHAAL HET CERTIFICAAT IN 6 MAANDEN!
  SANITAIR INSTALLATEUR

  Je krijgt de unieke kans om in 6 maanden Sanitair Installateur te worden. Omdat er zoveel vacatures zijn kan je zo goed als zeker meteen aan de slag.

  Jobinhoud: Als Sanitair Installateur plaats je sanitaire installaties (zoals wastafel-toilet-douche-bad; alle aan- en afvoerleidingen; CV...) in nieuwbouw of bestaande woningen. Je installeert huishoudelijke individuele gasinstallaties. Je plaatst metalen dakbedekking, dakgoten en afvoeren.

  Iedereen kan deze opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot eind juni en gaat door in het OLVTD Zeebrugge. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie en praktijk.

  Meer info klik hier en kies dan 'Sanitair Installateur Dagtraject'

 • Dagtraject Industrieel elektrotechnisch installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA SECUNDAIR IN 1 JAAR

  INDUSTRIEEL ELEKTROTECHNISCH INSTALLATEUR

  Wij bieden de unieke kans om in 1 jaar het beroep van Industrieel Elektrotechnisch Installateur aan te leren en meteen een diploma secundair onderwijs te behalen!
  Om het diploma van secundair onderwijs te behalen moet je de beroepsopleiding Industrieel Elektrotechnisch Installateur koppelen aan de opleiding Aanvullende Algemene Vorming. De beroepsopleiding gaat door in het CVO VTI Brugge, de Aanvullende Algemene Vorming gaat door in het CVO IVO Brugge.

  Jobinhoud: In de opleiding Industrieel Elektrotechnisch Installateur worden basisvaardigheden en technieken aangeleerd voor het installeren van industriële elektrische installaties. Men moet schema’s lezen en materieel en materiaal verzamelen, voorbereidende installatiewerken uitvoeren, kabelgoten plaatsen en kabels trekken, de industriële elektrische componenten plaatsen en aansluiten, klemmenkasten en verschillende soorten borden plaatsen en aansluiten. Na het plaatsen moet de installatie gecontroleerd worden en de eventuele fouten moeten worden hersteld.

  Iedereen kan de opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van september tot juni. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie, praktijk en stages.

  Meer info: klik hier en kies 'Industrieel Elektricien'