Een brede waaier aan opleidingen

Wat wil je worden?

Wat wil je leren?

Elektriciteit in de woning

Eenvoudig sanitair werk

Eenvoudig laswerk

Mijn fiets herstellen

Schilder- en behangwerk woning

in de kijker

 • JEUGD- EN GEHANDICAPTENZORG
 • NIEUW ! JEUGD- EN GEHANDICAPTENZORG

  · Werk je graag met mensen?

  · Hou je van een boeiende en afwisselende job?

  · Wil je een opleiding met veel praktijk?

  Dan is de opleiding ‘Jeugd- en Gehandicaptenzorg’ zeker iets voor jou

  Meer info: Klik hier

 • DAGTRAJECT Sanitair Installateur
 • BEHAAL HET DIPLOMA/CERTIFICAAT IN 1 SEMESTER!
  SANITAIR INSTALLATEUR

  Je krijgt de unieke kans om in 1 semester Sanitair installateur te worden. Omdat er zoveel vacatures zijn kan je zo goed als zeker meteen aan de slag.

  Het dag-traject ‘Sanitair installateur’ start in januari en wordt beëindigd eind juni van datzelfde jaar. De lesdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag telkens van 8u tot 12u en van 12u30 tot 16u30. (duur = 6 maanden)

  Jobinhoud: De sanitair installateur zijn beroepswerkzaamheden bestaan uit loodgieter-werk en werken aan sanitaire installaties. Het gaat hier om het plaatsen, herstellen, veranderen of onderhouden. Hieronder dient te worden verstaan elk werk met betrekking op: leidingen, toestellen of recipiënten bestemd voor de aanvoer, de behandeling en de distributie van water voor sanitair en/of huishoudelijk gebruik of bestemd voor de afvoer van afvalwater.
  In de opleiding Sanitair installateur worden vaardigheden aangeleerd met betrekking tot: het plaatsen en aansluiten van sanitaire en gastoestellen, het dimensioneren, installeren, onderhouden en herstellen van huishoudelijke en semi-industriële, individuele gasverwarmingsinstallaties, het vervaardigen en plaatsen van een metalen dakbedekking, dakgoten en –afvoeren.

  Iedereen kan deze opleiding volgen. Als werkzoekende heb je mogelijks vermindering van het inschrijvingsgeld.

  Deze voltijdse dagopleiding loopt van januari tot juni. De lesdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag. Tijdens de opleiding krijg je een aangename mix van theorie en praktijk.

  Meer info klik hier en kies Sanitair installateur (dagtraject)

 • DAGTRAJECT elektrotechnisch installateur
 • De afgestudeerde van deze opleiding houdt zich bezig met het installeren van elektrische installaties in nieuwbouw en/of het herstellen of aanpassen van een elektrische installatie in een bestaande woning.

  In de opleiding “Elektrotechnisch installateur” worden de basiscompetenties aangeleerd met betrekking tot het monteren en plaatsen van leidingen en dozen, het trekken van draden en kabels, het plaatsen en aansluiten van elektrische componenten in verschillende borden conform het AREI. Dit met het oog op het in bedrijf stellen van de eigen elektrische installatie.

  Meer informatie: klik hier en kies dan 'huishoudelijke elektricien (dagtraject)'